ServiciiVă recomandăm să intrați spre Colibița prin intersecția din localitatea Mureșenii Bârgăului, deoarece vechiul drum din Prundu Bârgăului este în reparații. Vă informăm că din Colibița spre Pensiunea Izvorul Zânelor sunt 7 km din care 5 km este drum ne asfaltat.


Suntem o echipă tânără cu pregătire şi practică de peste zece ani în domeniul terapiilor complementare şi remodelare corporală Dorim ca, prin munca ce o facem cu pasiune şi un înalt profesionalism, să venim în întâmpinarea dumneavoastră, acelor persoane care se respectă făcând din viaţă o artă, tinzând spre echilibru şi armonie între trup şi suflet şi vă oferim roadele pregătirii noastre.
Menţinem relaţii profesionale şi schimb de experienţă cu centre similare din ţară şi străinătate pentru a ne perfecţiona şi a vă întâmpina atât cu tehnologie modernă de ultimă generaţie, cât şi cucele mai eficiente şi în vogă proceduri de revigorare a sănătăţii, tratamente corporale de estetică, întreţinere şi relaxare.
April 9, 2016
9

Masaj terapeutic

April 9, 2016
8

Electrostimulare

April 9, 2016
4

Endermolift

April 9, 2016
10

Vaccum

April 9, 2016
1x0

Impachetari termoactive

March 17, 2016
5

Tunelul cu Infrarosii

Tunelul cu raze infraroşii reprezintă o saună profesionistă modernă, cu multiple efecte benefice asupra organismului, tratând cu rezultate spectaculoase obezitatea, celulita, probleme de fermitate şi de […]


Vă recomandăm să intrați spre Colibița prin intersecția din localitatea Mureșenii Bârgăului, deoarece vechiul drum din Prundu Bârgăului este în reparații. Vă informăm că din Colibița spre Pensiunea Izvorul Zânelor sunt 7 km din care 5 km este drum ne asfaltat.