19 – 22 martie 2020
februarie 3, 2020
01 – 04 octombrie 2020
iulie 20, 2020
Simi Pop fondator DetoxFresh

Bun găsit iubitori ai aerului de munte, ai provocărilor și ai mini concediilor. Sunt Simion Pop, terapeut în terapii complementare și creator al taberei de detoxifiere pe patru niveluri: DetoxFresh.
Noua varianta DETOX FRESH Colibita este un concept holistic de concediu pt odihna si sanatate care imbina in mod hibrid detoxifierea (igienizarea interioara a organismului),cu odihna recreativa ce presupune zilnic miscare fizica in aer liber ,drumetii montane in muntii Calimani,un meniu adecvat procesului de detoxifiere si deparazitare a organismului,cat si conferinte,workshop-urisi activitati de initiere in arta meditatiei,cu tehnici de dezvoltare personala pt. contrul emotional si gestionare a stresului.

Noua varianta DETOX FRESH este un superconcediu de 6 nopti si 7 zile ce presupune 4 zile deprogram cu activitati si meniu predominant lichid (sucuri de legume ,fructe si lapte vegetal), special conceput pt realizarea procesului de detoxifiere si deparazitare

3 Zile de revenire cu activitati recreative si meniu pre si probiotic vegetarian (Sucuri de legume si fructe, smoothie, shake-uri, lapte vegetal salate si supe creme), special concepute si preparate pt. repopularea tractului digestiv si refacerea florei intestinale ca urmare a detoxifierii si eliminare a stocurilor de materii toxice depozitate in interiorul tractului digestiv,cat si la nivel celular.

Iti recoandam un astfel de concediu pt. sanatatea ta fizica,emotionala si mentala, cel putin o data pe an,si astfel vei prevenii multe probleme de sanatate, iti vei consolida imunitatea, si te vei bucura de viata cu multa energie si vitalitate

Acest concediu,desi este supervizat medical si psihologic nu se substituie unui tratament medicamentos recomandat de catre medic si este recomandat tuturor persoanelor care vor sa-si optimizeze starea de sanatate sa dobandeasca un mai bun autocontrol corporal, emotional si mental si sa previna unele boli metabolice

Locatia pensiunea IZVORUL ZANELOR care gazduieste acest prograram DETOX FRESH pt. odihna,recreere si sanatate este situata la poalele muntilor Calimani in loc. Colibita,zona cu cel mai dens ozon in atmosfera din tara.Oofera intimitate si un confort echivalent a 4 stele cu zona de SPA ,piscina si sauna.

8 Motive pentru care merită să vii la DetoxFresh:

  • Iti vei petrece un miniconcediu pt sanatatea ta fizica , emotionala si mintala!

  • Vei invata cum sa-ti pastrazi o sanatate excelenta, pt. tot restul vietii!

  • Vei face in fiecare zi miscare recreativa si drumetii in muntii Calimani!… Zona cu cea mai mare incarcatura de ozon din Europa!

  • Vei invata cum sa te alimentezi sanatos si eficient in functie de particularitatile personale!

  • Vei invata cum sa iti controlezi dependentele, si cum sa iti stapanesti emotiile care iti genereaza comportamente alimentare nocive!

  • Vei invata practic, cum sa iti stapanesti impulsul si pofta de a manca alimente si cantitati care iti fac rau!

  • Vei elimina foarte multe din toxinele si parazitii stocati in corpul tau din diverse motive.

  • Te vei intoarce acasa cu cateva kilograme mai putin,cu multa vitalitate si multumire de sine!

 

VARIANTA NOUĂ!

Prețul este de 2698 Ron 2670 Ron/participant

sau 4960 Ron 4300 Ron/pereche

*Oferta este valabila in limita locurilor disponibile pentru rezervararile efectuate pana in data de 28.06.2020.

Pentru reținerea locului se achită un avans de 800 Ron. Sunt acceptate și tichetele de vacanță.

Detalii la 0745 678 609 – Simion Pop – Organizator

Servicii incluse

cazarea pt 6 nopti.
-meniul
-programele informationale(Conferinte si ateliere de lucru pe teme de nutritie si dezvoltare personala)
-proceduri DETOX SPA la nevoie
-2 programe de antrenament fizic in aer liber / zi pe malul lacului Colibita.
-2 trasee montane in zonele cu cea mai mare incarcatura de ozon si ionii de iod in atmosfera din Europa.Colibita, la poalele muntilor Calimani.(in functie de conditiile climaterice)
– disponibilitate maxima din partea personalului , echipei Detox fresh
– Rezervarea locului pentru tabara devine valid in momentul achitarii unui avans de minim 50%/persoana din costul taberei. 
– In cazul in care achitati avansul dar nu participati nu se mai poate recupera avansul.
In taberele de 7 zile se ofera in plus un curs de initiere in arta masajului pentru cupluri si familie – 3 zile(se acorda diploma de participare)

 

Află mai multe despre conceptul de detoxifiere și cum decurge o tabără DetoxFresh, din secvențele de mai jos:

 

Vezi beneficiile taberei DetoxFresh

Vezi beneficiile taberei DetoxFresh

Vezi beneficiile taberei DetoxFresh

Vezi beneficiile taberei DetoxFresh


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/kaulaspa/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 286
Simi Pop
Psihoterapeut și terapeut în terapii complementare