ANALIZE COMPLETE CU BIOREZONANTA

Default_human_body_nervous_system_3

ANALIZE COMPLETE cu BIOREZONANTA

Biorezonanța este o metodă alternativă de diagnostic și tratament, complet non-invazivă(nu necesita prelevari de tesut, sange, radiatii sau alte asemenea), iar rezultatul se emite pe loc la terminarea analizei. Tehnologia biorezonantei functioneaza dupa metoda algoritmica pe ideea că organismul uman emite anumite frecvențe electromagnetice sau bioelectrice și că acestea pot fi măsurate și influențate în mod benefic pentru sănătatea noastră. Conceptul central al biorezonanței este că fiecare celulă, țesut și organ din corpul nostru are propriile sale frecvențe specifice.

Într-un mod simplificat, poți gândi la biorezonanță ca la o conversație între diferitele părți ale corpului. Atunci când suntem sănătoși, aceste conversații se desfășoară fără probleme, iar fiecare parte a corpului „știe” ce trebuie să facă pentru a funcționa corect. Însă, atunci când apar dezechilibre sau afecțiuni, aceste conversații pot fi deranjate sau întrerupte.

Metoda biorezonanței implică folosirea unor dispozitive speciale care detectează aceste frecvențe electromagnetice și le interpretează în legătură cu starea de sănătate a organismului. Apoi, aceste dispozitive pot emite frecvențe specifice pentru a corecta sau echilibra acele aspecte care sunt considerate a fi în dezechilibru.

Un exemplu simplu ar fi atunci când o persoană are dureri de spate. Potrivit teoriei biorezonanței, această durere poate fi legată de un dezechilibru energetic sau electromagnetic în zona afectată. Prin utilizarea dispozitivelor de biorezonanță, terapeutul poate identifica aceste dezechilibre și poate încerca să le corecteze prin transmiterea de frecvențe specifice care să stimuleze vindecarea sau să restabilească echilibrul.

Imagine din timpul analizei cu biorezonanta

Imagine clientă în timpul analizei cu biorezonanțăIata cateva beneficii și tratamente posibile în biorezonanță, împreună cu explicațiile lor

1. Reducerea durerii: Biorezonanța poate ajuta la reducerea durerii asociate cu diferite afecțiuni, cum ar fi durerile de spate, durerile articulare sau durerile de cap. Prin corectarea dezechilibrelor energetice sau electromagnetice din zona afectată, biorezonanța poate ajuta la relaxarea mușchilor și la reducerea inflamației, conducând astfel la reducerea durerii.

2. Stimularea sistemului imunitar: Biorezonanța poate fi folosită pentru a stimula sistemul imunitar al organismului, ajutându-l să lupte împotriva infecțiilor și bolilor. Prin echilibrarea frecvențelor bioelectrice asociate cu sistemul imunitar, biorezonanța poate îmbunătăți răspunsul imun al organismului și capacitatea sa de a combate agenții patogeni.

3. Echilibrarea nivelului de stres și anxietate: Biorezonanța poate contribui la reducerea nivelului de stres și anxietate prin reglarea frecvențelor bioelectrice asociate cu starea mentală și emoțională. Prin transmiterea de frecvențe specifice, biorezonanța poate ajuta la inducerea stării de relaxare și calm în organism.

4. Îmbunătățirea digestiei: Biorezonanța poate fi utilizată pentru a îmbunătăți funcționarea sistemului digestiv prin echilibrarea frecvențelor asociate cu stomacul, intestinele și alte organe digestive. Astfel, biorezonanța poate ajuta la reducerea disconfortului abdominal, a balonării și a altor probleme digestive.

5. Îmbunătățirea somnului: Biorezonanța poate contribui la îmbunătățirea calității somnului prin corectarea dezechilibrelor energetice care pot afecta ciclul de somn și starea de relaxare a organismului. Prin transmiterea de frecvențe specifice, biorezonanța poate ajuta la inducerea unei stări de relaxare și la facilitarea adormirii.

6. Managementul greutății: Biorezonanța poate fi folosită în managementul greutății prin echilibrarea frecvențelor asociate cu metabolismul și procesele digestive. Prin identificarea și corectarea dezechilibrelor energetice care pot afecta metabolismul, biorezonanța poate ajuta la optimizarea funcționării organismului și la îmbunătățirea gestionării greutății corporale.

7. Echilibrarea fluxului energetic: Biorezonanța poate ajuta la echilibrarea și corectarea fluxului de energie în diferite zone ale corpului. Prin identificarea și corectarea dezechilibrelor energetice, biorezonanța poate contribui la restabilirea unui flux armonios de energie în organism.

8. Curățarea și detoxifierea energetică: Biorezonanța poate fi utilizată pentru a ajuta la eliminarea blocajelor energetice și a toxinelor din corpul energetic al unei persoane. Prin transmiterea de frecvențe specifice, biorezonanța poate stimula procesele de detoxifiere și purificare energetică în organism.

9. Îmbunătățirea echilibrului și armoniei interne: Biorezonanța poate contribui la îmbunătățirea echilibrului și armoniei interne prin corectarea dezechilibrelor energetice care pot afecta starea de bine și vitalitatea unei persoane. Prin reglarea frecvențelor bioelectrice, biorezonanța poate ajuta la restabilirea unei stări de echilibru și armonie în organism.

10. Stimularea circulației energetice: Biorezonanța poate stimula circulația energiei în corpul unei persoane, facilitând astfel fluxul de energie și vitalitate în întregul organism. Prin transmiterea de frecvențe specifice, biorezonanța poate ajuta la deblocarea și fluidizarea fluxului energetic în corp.

11. Îmbunătățirea capacității de auto-vindecare: Biorezonanța poate sprijini și îmbunătăți capacitatea naturală de vindecare a organismului prin corectarea dezechilibrelor energetice care pot afecta procesele de regenerare și reparare a țesuturilor. Prin stimularea frecvențelor de vindecare, biorezonanța poate contribui la accelerarea proceselor de recuperare și regenerare în organism.

ANALIZE COMPLETE cu BIOREZONANTA.

Bistrița str. Parcului Nr 2 bis(Incinta Casa Ema)
0745678609

Află starea de sănătate organismului tău fizic, emoțional și energetic!

 • sistemul cardiovascular.
 • sistemul cerebrovascular.
 • sistemul gastrointestinal.
 • sistemul hepatic.
 • sistemul renal.
 • sistemul pulmonar.
 • sistemul endocrin (tiroidă, suprarenale, hipofiza, pineala, etc), glande mamare, ginecologic / prostată, alergii / intoleranțe.
 • sistemul imunitar.
 • starea de sănătate a coloanei vertebrale, articulații și ligamente.
 • carențe de vitamine, minerale, aminoacizi, coenzime, etc.
 • depistarea diverselor specii de paraziti, și viruși, activi și inactivi.
 • tratament pt echilibrarea energetica al meridianelor.
 • tratament pt activarea si calibrarea energiei chacrelor, și aurei energetice în ansamblu.

Rezultate Instant cu interpretare amănunțită de către personal calificat in domeniu, expertizat în analiza rezultatelor și tratament.

 • Preț 250 lei pt analiza și interpretare.
 • Preț 350 lei pt analiza, interpretare și tratament.

Pt. detalii și programări aveți nr. telefon mai jos:

0745678609


Chakre-perfecte
Chakre Perfecte
Chakre-in-timpul-analizei
Chakre in Timpul Analizei
Chakre-dupa-tratament
Chakre Dupa Tratament
3. Camp energetic perfect
Camp-energetic-perfect
4. Camp energetic la analiza
Camp Energetic la Analiză
5. Camp energetic dupa tratament
Câmp Energetic După Tratament
1. In timpul analizei
Coloana Vertebrală în Timpul Analizei
2. Dupa tratament
Coloana Vertebrală După Tratament
IMG-20240225-WA0008
Sistemul Circulator
IMG-20240225-WA0010
Sistemul Digestiv
IMG-20240225-WA0001
Sistemul Renal