DETOX FRESH COLIBITA 7-10 APRILIE 2016
martie 25, 2016
Impachetari termoactive
aprilie 9, 2016

Kaula SPA va sta la dispozitie pentru o serie de proceduri realizate cu ajutorul capsulei SPA, de la impachetari anticelulitice cu alge marine sau diferite geluri active si termoactive pana la impachetari de relaxare in ciocolata sau miere, toate completate de infrasauna, dus Vichy, aromaterapie, cromoterapie sau meloterapie. Suna interesant? Descrierea nici nu se apropie de realitate.
capsula1Programarile se fac la compartimentul terapeutic al Kaula SPA din incinta compexului Casa Ema iar echipa va asteapta de luni pana vineri intre orele 9.00 si 20.00.
Iata cateva efecte ale procedurilor realizate de catre Capsula SPA-Jet,
Capsula profesionala Clinique reprezinta o tehnologie de varf in materie de relaxare, SPA, detoxifiere si tonifiere dar şi slabire!
Capsula Clinique este perfecta pentru centrele de remodelare corporala si de slabire, gratie terapiilor care accelereaza procesul de slabire. Capsula de slabit Clinique ofera in egala masura relaxare si rezultate.
In plus, echipa Kaula SPA a pregatit un produs special pentru clientii sai, un Masaj cu miere calda – detoxifiant, tonifiant si relaxant care numai vara aceasta va fi la un pret promotional de 69 de lei.

 • Infrasauna (cu lampi duble infrarosii) produce o puternica detoxifiere a organismului si slabire in kilograme
 • Sauna umeda accelereaza detoxifierea si actioneaza ca un catalizator al tratamentului anticelulitic. Ingredientele active continute in impachetarile corporale vor fi absorbite cu mai multa eficienta, oferind un maxim de nutrienti atat de necesari organismului.
 • Aromoterapie – stimuleaza metabolismul, nivelul caloric, imunitatea si abilitatea de vindecare naturale ale organismului.
 • Dusuri Vichy – (4 duze de dus Vichy) inviorator reda pielii supletea si luminozitatea. Reenergizarea oferita corpului de acest tip de dus reprezinta o minunata metoda de relaxare si hidratare externa. Stimuleaza circulatia sanguina si sprijina corpul in actiunea de eliminare a grasimilor aflate in exces.
 • Hidromasaj – jeturi de apa-aer invaluie intreg corpul, stimuland sistemul limfatic si favorizand circulatia sanguinica. Efectul terapeutic consista in relaxare si eliminarea stresului. Este ideal pentru detensionare musculara, reducerea stresului fizic si psihic, creand un confort fiziologic si psihic rar intalnit.
 • Masajul cu bule de aer: o relaxanta si inedita experienta ce ofera corpului o senzatie de imponderabilitate si incantare.
 • Vibromasaj: cel mai placut tratament anticelulitic. Elimina celulita si adipozitatile. Masajul vibrational are si rolul de relaxare a sistemului muscular si a spatelui.
 • Cromoterapie –Fiecare culoare are dozata energie cu capacitate de vindecare ce actioneaza asupra corpului si intareste intreg sistemul imunitar: de la rosul ce accelereaza circuitul sanguinic pana la efectul curativ al albastrului sau chiar efectul calmant si echilibrant al culorii verde sau revigorarea mentala a galbenului.
 • Hand Shower este un dus special creat pentru improspatare si revigorare… O surpriza placuta a capsulei Clinique care iti va asigura un dus inviorator intr-o cabina confortabila, readucandu-ti vigoarea si energia de care corpul tau are nevoie.
 • Sistem de muzica cu MP3: factor important in evolutia spirituala, lumea sunetelor ne influenteaza zilnic comportamentul, atitudinea, starile sufletesti. Ce poate fi mai mirific decat rasfatul apei insotit de o muzica relaxanta sau, dupa preferinta, invioratoare.
 • Sistem de incalzire a apei incorporate
 • Posibilitate de selectare Dus Vichy atat in cada cat si pe platforma
 • Sistem de sterilizare si dezinfectie cu ozonoterapie -ultima generatie de inovatie tehnologica in acest domeniu va asigura o curatare profunda si eficienta a capsulei dupa fiecare sedinta. Asadar riscul de aparitie a bacteriilor este complet eliminat iar igiena capata noi standarde de perfectiune.

Procedurile sunt operate de terapeutii profesionisti de la Kaula SPA iar programarile se realizeaza la numarul de telefon: 0742512333 sau la  compartimentul terapeutic al Kaula SPA din incinta compexului Casa Ema

Procedurile sunt operate de terapeutii profesionisti de la Kaula SPA iar programarile se realizeaza la numarul de telefon: 0742512333 sau la  compartimentul terapeutic al Kaula SPA din incinta compexului Casa Ema