Curs de drenaj limfatic pentru detoxifiere și remodelare corporală

parallax background

Salut! Sunt Simion Pop, terapeut în terapii complementare și psihoterapeut cu o experiență de peste 17 ani, și te invit la seminarul practic de DRENAJ LIMFATIC pe care l-am pregătit pentru tine.

Cursul unic in felul său, pentru că drenajul limfatic deși se aseamănă cu masajul, este diferit ca și funcție și probleme pe care le rezolvă. Cursul se bazează pe o abordare de conceptie holistică, și presupune o dezvoltare spirituală și personală, ce necesită un autocontrol și o armonizare a structurilor emoționale ale practicantului.  Vei învăța să  transmiți și să modulezi concret atât pe durata tratamentului cât și post traratament: Stări de echilibru, armonie, teren propice pentru sublimarea și transformarea energiilor distorsionate ( negative)

Cursul te învață să previi unele probleme de sănătate, și să ajuți la rândul tău pe cei de lângă tine. 

Cursul te învață să previi unele probleme de sănătate, și să ajuți la rândul tău pe cei de lângă tine: Partener de cuplu, sau familie sau clienți. Cursul este o poartă de lansare în cazul în care dorești să devii terapeut in terapii complementare, iar în acest caz, vei avea la indemană un veritabil instrument terapeutic cu care vei face mult bine semenilor tăi, iar munca ta va avea o valoare importantă, chiar si din punct de vedere economic 

Curs de drenaj limfatic

Ron800

pentru detoxifiere și remodelare corporală

  • 19-21 aprilie 2019 jud. Cluj
  • Practică 90% teorie 10%
  • Suport de curs și DVD în valoare de 250 Ron
  • Bonus 1 Initiere in terapia TRIGGER POINT
  • Bonus 2 Initiere in E.F.T -terapie de scurta durata pt echilibrare emotionala
parallax background

Rolul drenajului limfatic.

Terapia de drenaj limfatic ajută corpul să elimine rezidurile toxice acumulate in timp, favorizând o detoxifiere eficientă , acțiune cu care ar trebuii să inceapă orice intenție de a restabili starea de sănătate fizică, sufletească și spirituală.

Cum a luat ființă acest curs

Acest curs s-a desprins din experienta mea de terapeut în terapii complementare ce însumează  peste 17 ani de practică, studii și cercetări, atât ca autodidact, dar mai ales în sisteme organizate, combinând cunoștințe și experiențe, și creind punti de legatura intre conceptele occidentale și cele orientale.

Misiunea mea

Dorința mea este de a transmite mai departe invățăturile primite de la maeștrii, profesorii și mentorii pe care Dumnezeu mi i-a trimis pentru a învăța cele necesare, conform pasiunilor și aspirațiilor mele de-a lungul vietii. Fiinte pe care  le apreciez si  stimez din tot sufletul meu.  

Lasă-te ghidat!

Simt și înțeleg că focul vocației mele este să dăruiesc mai departe ce am primit, iar dacă ție iți pasă de sănătate, de tine și de semenii tăi, atunci iți recomand să te lași ghidat de cineva care a experimentat cu success acest ”service” al corpului, pentru a dobândi și  a-i ajuta pe alții sa redobândească starea de sănătate, atât de necesară în a fi un om bun și fericit.Sesiunea 19-21 aprilie

Înscrieri

Cursul pentru drenaj limfatic și remodelare corporală va avea loc în perioada 19-21 aprilie 2019 în județul Cluj, într-o locație care se va anunța ulterior. Pentru înscriere sună la 0745 678 609 Simion Pop, 0742.512.333 Mihaela Pop. - organizatori.

Cursul pentru drenaj limfatic și remodelare corporală va avea loc în perioada 19-21 aprilie 2019 în județul Cluj, într-o locație care se va anunța ulterior. Pentru înscriere  sună la 0745 678 609 Simion Pop, 0742.512.333 Mihaela Pop. - organizatori.