Detox Fresh

DETOX FRESH - tabără lunară de detoxifiere la Munte


Muncești mult? Reziduri de diferite feluri se acumulează în corpul tău.

Muncești mult? Corpul tău este supus unui stres permanent. Reziduri de diferite feluri se acumulează în corpul tău. Activitatea mentală negativă crește și ea în acelați ritm. Când este timpul pentru un reset?

Sunt Simion Pop, psihoterapeut și terapeut în terapii complementare. Conduc centrul KaulaSpa din Bistrița și am o  experiență de peste 18 ani în terapii complementare. Am creat programul Detox Fresh pentru a restabili echilibrul organismului tău, pe patru planuri: Fizic, mental, emoțional și spiritual.

Eficiența și experiență confirmată: Detox Fresh a trecut de ediția cu numărul 30!

Sesiunea Septembrie 2018 a fost una jubiliară pentru echipa Detox Fresh. Am sărbătorit cea de-a 30-a ediție, iar acest număr, este pentru noi un indicator puternic că facem bine ceea ce facem. Practic, în programul pe care l-am dezvoltat pentru această tabără am investit toate cunoștințele mele de psihoterapie, terapii complementare și experiența mea de peste 18 ani în acest domeniu. Am ales cu grijă locația pentru un impact maxim asupra sănătății tale dar și pentru condiții de calitate pentru un mic concediu.

Următoarea tabără 

Următoarea tabără

Ce este Detox Fresh ? Detoxifiere sau mini vacanță?

Detox Fresh este un program complex dezvoltat în urma a peste 18 ani de experiență în terapii complementare și îmbunătățit și perfecționat în urma a peste 30 de ediții. Esența acestui program nu poate fi cuprinsă în câteva rînduri scrise, așa că pentru a înțelege mai bine, urmărește interviul următor.

Detox Fresh este gândit ca un program de detoxifiere care acționează pe cele patru planuri esențiale ale omului: Fizic, mental, emoțional și spiritual. Nu întâmplător am ales ca loc de desfășurare, zona montană Colibița, cu un aer puternic ozonat. Alimentația  este bazată pe sucuri naturale obţinute prin presare la rece, pe loc şi la nevoie, din superalimente, fructe, legume şi seminţe, în combinaţii care favorizează procesul de detoxifiere şi deparazitare a organismului.Folosim o serie de tehnici E.F.T. de procesare a conflictelor interne şi eliberare psiho-emoţională.Pe parcursul taberei, sunt prevăzute o serie de mini conferințe de conștientizare pe teme mentale și emoționale.


Ești așteptat în aventură! Lasă-ne datele ca să-ți ținem locul!

 

Și pentru că o fotografie face cât o mie de cuvinte, ți-am pregătit o mică selecție de imagini care cuprind diferite activități de pe parcursul taberei.

 

Tabăra are un caracter bilunar în sezonul rece și lunar în sezonul cald. Dacă dorești să primești informații despre perioada de înscrieri pentru tabăra următoare, lasă-ne datele în formularul de mai jos.

Dacă dorești să primești sms când încep înscrierile la următoarea tabără, lasă-ne numărul de telefon.

Informațiile colectate se supun politicii de coockies a site-ului.

Participă la sesiunea care urmează...

februarie 8, 2019

14-17 Martie 2019

Bun găsit iubitori ai aerului de munte, ai provocărilor și ai mini concediilor. Sunt Simion Pop, terapeut în terapii complementare și creator al taberei de detoxifiere […]