DETOX FRESH MARATON ONLINE

15 motive pentru care iti recomand detox fresh maraton online

Vei invata cum sa-ti pastrazi o sanatate excelenta, pt. tot restul vietii!

Vei afla multe secrete despre o alimentatie care iti va permite sa traiesti sanatos si sa te bucuri de viata

Vei invata cum sa te alimentezi sanatos si eficient in functie de particularitatile personale!

Vei invata cum sa iti controlezi dependentele, si cum sa iti stapanesti emotiile care iti genereaza comportamente alimentare nocive!

Vei invata practic, cum sa iti stapanesti impulsul si pofta de a manca alimente si cantitati care iti fac rau!

Vei elimina foarte multe din toxinele si parazitii stocati in corpul tau din diverse motive.

Vei învață cum să ți elimini durerile articulare,inevitabile după o anumită vârstă, printr-o nutriție adecvată

Vei afla, cum poți evita căderile de energie din timpul zilei, și cum să-ți echilibrezi polaritatea energetica, fara a recurge la băuturi cu substanțe energizante, care cresc activitatea oxidativă a radicalilor liberi.

Vei învață cum să încetinești procesul de îmbătrânire, astfel încât, la 70 de ani, sa arăți ca la 50!

Veti elimina foarte multe toxine și paraziti din intestine, împreună cu placa mucoidala, care împiedică asimilarea nutrientilor!

Veti da între 2 și 4 kg jos, in funcție de seriozitatea cu care vei respecta recomandările din program.

Vi se va regla metabolismul, digestia, și veti avea mai multa energie și pofta de viață

Veti învăța ordinea în care să măncati alimentele care va plac, fara să va sabotati sănătatea, și fără să mai acumulati kg. in plus!

Veti face parte dintre o comunitate de oameni cu obiective asemănătoare cu ale tale, și veti beneficia de suportul unei echipe de terapeuți specialiști în nutriție , terapii complementare și psihoterapie!

Veti avea acces gratuit la webinariile online, organizate de noi!

Acest maraton face parte dintr-un concept de sanatate in 5 pasi care presupune HIDRATARE, DEPARAZITARE, DETOXIFIERE,  NUTRITIE si IMUNITATE pe care noi il folosim ca preventie pentru bolile metabolice(diabet, cancer -diverse-, osteoporoza si bolile sistemului osos si articular, boli de nutritie, obezitate etc).

Maratonul se va desfasura online incepand cu data de 16 Aprilie si va fii supervizat de o echipa formata din nutritionisti, terapeuti in terapii complementare si psihologi.

Veti face parte dintr-o comunitate, grup watsapp si va fii o activitate interactiva cu cel putin 2 intalniri pe zoom la date stabilite de organizatori in perioada maratonului.

Persoanele din comunitate vor avea acces pe intreaga durata a vietii la remediile naturiste pe care le vom folosii pentru detox in acest maraton pentru sanatate.

Pretul de participare este de 499.50 ron si il veti achita in momentul in care va ajunge la dvs pachetul cu ingredientele necesare pentru curatarea organismului.


Prezentare si marturii