TABARA DETOX FRESH

14 MOTIVE PENTRU CARE ITI RECOMAND SA MERGI IN Tabara DETOX FRESH Colibita!

 • Iti vei petrece un miniconcediu pt sanatatea ta fizica, emotionala si mintala!

 • Vei invata cum sa-ti pastrazi o sanatate excelenta, pt. tot restul vietii!

 • Vei face in fiecare zi miscare recreativa si drumetii in muntii Calimani!

 • Vei face zilnic tehnici de gimnastica respiratorie in zonele cu cea mai mare incarcatura de Ozon din Europa(95mg oxigen pur pe metru cub de aer)

 • Vei afla multe secrete despre o alimentatie care iti va permite sa traiesti sanatos si sa te bucuri de viata

 • Vei invata cum sa te alimentezi sanatos si eficient in functie de particularitatile personale!

 • Vei invata cum sa iti controlezi dependentele, si cum sa iti stapanesti emotiile care iti genereaza comportamente alimentare nocive!

 • Vei invata practic, cum sa iti stapanesti impulsul si pofta de a manca alimente si cantitati care iti fac rau!

 • Vei elimina foarte multe din toxinele si parazitii stocati in corpul tau din diverse motive.

 • Te vei intoarce acasa cu cateva kilograme mai putin, cu multa vitalitate si multumire de sine!

 • Îți vei refacerea imunitatea organismului in cazul sechelelor post covid, datorita respiratiei oxigenului concentrat din Colibita

 • Vei învață cum să ți elimini durerile articulare,inevitabile după o anumită vârstă, printr-o nutriție adecvată

 • Vei afla, cum poți evita căderile de energie din timpul zilei, și cum să-ți echilibrezi polaritatea energetica, fara a recurge la băuturi cu substanțe energizante, care cresc activitatea oxidativă a radicalilor liberi.

 • Vei învață cum să încetinești procesul de îmbătrânire, astfel încât, la 70 de ani, sa arăți ca la 50!

 

Tabara 17 - 21 Iulie

Preț CUPLURI de familie sau prieteni!
1750/pers.

 

Următoarele Tabere(4 nopti de cazare):

Tabara 17 - 21 Iulie

1. cuplurile de familie
2. cuplurile de prieteni
2. cuplurile de persoane straine
Cazare: 2 persoane/camera
Intrarea se va face Miercuri la ora 15
Ieșirea se va face Duminică ora 12

Următoarea sesiune este programata pe data de:

17 - 21 Iulie

(pentru detalii si program vezi mai jos)

Următoarele sesiuni sunt programate pe data de:

17 - 21 Iulie

28 August - 1 Septembrie

Vă rugăm să vă asumați inscrierea și confirmarea în tabăra detox, și să înțelegeți că în cazul în care va răzgândiți, sau nu participați din motive care nu țin de noi, avansul nu se mai poate recupera decât în două din situațiile următoare: 1. Gasiti un înlocuitor. 2. Se reportează avansul pt o ediție viitoare, din anul in curs.
Vă aşteptăm cu drag, la următoarea ediţie a taberei holistice de detoxifiere a organismului, organizată de KAULA Spa Center, la poalele munţilor Călimani, pe malul Lacului COLIBIŢA, din localitatea Colibiţa, Jud. Bistriţa-Năsăud. Zona lacului Colibiţa este considerată unică în Europa, datorită faptului că este regiunea cu cea mai mare încărcătură de OZON şi IONI de IOD în atmosferă, situaţie întalnită doar pe vârful MONT-BLANC. Programul cuprinde 5 zile şi 4 nopţi. Meniul contine predominant sucuri de fructe, legume, lapte vegetal şi alte ingrediente, în combinaţii ce favorizează procesul de detoxifiere şi purificare a organismului. Iar programul contine activitati de mişcare fizică recreativă si drumeţii montane, conferinţe şi ateliere de lucru pentru eliberare psiho-emoţională, sesiuni de întrebări, relaxare. Iar extra cost servicii de masaj terapeutic, drenaj limfatic si masaj de relaxare

5 ZILE SI 4 NOPTI DE EXPERIENTE INEDITE

Dacă pentru tine contează sănătatea, vrei să te cunoşti mai bine, şi consideri că mai este loc pentru dezvoltarea ta personală, te aşteptăm cu drag, cu sufletul şi braţele deschise, la următoarea ediţie a taberei de detoxifiere asistată. Acţiune coordonată holistic pe cele patru niveluri de sănătate.
* Mişcare fizică recreativă în natură si drumetii montane(iar in sezonul cald o croaziera pe lacul Colibita), după un program stabilit. * Hidratare corespunzătoare, conform necesarului particular al fiecăruia, cu apă de munte. * Alimentaţie DETOX FRESH (sucuri naturale obţinute prin presare la rece, pe loc şi la nevoie, din superalimente, fructe, legume şi seminţe, în combinaţii care favorizează procesul de detoxifiere şi deparazitare a organismului. Curăţarea fizică interioară a organismului, prin eliminarea masivă a materiilor toxice din colon, colecist şi canalele hepato-biliare. * Odihnă, în confort şi ambient de 4 stele +
* Tehnici E.F.T. de procesare a conflictelor interne şi eliberare psiho-emoţională. * Comunicare empatică şi socializare în interiorul liniei de câmp, formate de conştiinţa colectivă a grupului. * Savurarea rezultatelor procesului de detoxifiere şi deparazitare a organismului. Ateliere de grup pentru prelucrarea conflictelor emotionale implicate in comportamentul alimentar.
* Tehnici de conştientizare emisie-recepţie, a gândurilor bune şi rele, acide şi alkaline. * Training autogen (tehnici de gimnastică a minţii, pt. autocontrol. * Tehnici de gimnastică respiratorie, pentru oxigenare celulară, în zona cu cea mai mare încărcătură de ozon şi ioni de iod din Europa, Colibiţa din munţii Călimani.t
* OM-ul ca interfaţă între cer şi pământ, între creator şi creaţie. Tehnici de reconectare conştientă OM-NATURĂ-CREATOR. OM-ule! eşti un musafir în casa lui Dumnezeu! Ai primit în dar această viaţă, poţi să faci tot ce pofteşti şi doreşti, dar ai datoria să-ţi păstrezi cu înţelepciune sănătatea, să fii fericit şi să-ţi asumi pe deplin roadele propriilor tale acţiuni. ( Terapeut în terapii complementare, psiholog Simion POP). Tehnici de initire in arta meditatiei.

SERVICII INCLUSE TABĂRA DE 4 ZILE


-Cazarea în condiții de confort, 4 nopti pentru taberele de 5 zile
-Meniu special conceput, predominant lichid pentru favorizarea procesului de detoxifiere și deprazitare
-Programele informationale conferinte si ateliere de lucru pe teme de nutritie si dezvoltare personală
-Programe de initiere in arta meditatiei pentru controlul emotiilor si al stresului.
-Meditatie dinamica pentru eliminarea emotiilor reprimate (detoxifiere emotionala)
- Antrenament fizic in aer liber, zilnic..
- Traseu montan in zonele cu cea mai mare incarcatura de ozon si ionii de iod in atmosfera din Europa.Colibita, la poalele muntilor Calimani (in functie de conditiile climaterice).
- Croazieră cu velierul pe lacul Colibița(in sezonul cald in functie de conditiile climaterice)
- Disponibilitate maxima din partea personalului, echipei Detox fresh
- Determinarea parametrilor biologici si biochimici prin biofeedback, fara prevalari sanguine, fisa de recomandari, 2 determinari care evidentiaza optimizarile metabolice de la valorile initiale la cele de dupa detoxifiere(biorezonanta)

SERVICII OPȚIONALE


(se achită separat)

-masaj terapeutic 65 lei/sedinta/50min
-masaj pt drenaj limfatic, 65 lei /sedinta/ora

Terapeuți: Mircea Sburlea, Stelian Campan, Anca Vereb


Croaziera pe lacul Colibita

- la peste 20 participanti, pretul este de 35 lei/ora
- la sub 20 participanti, pretul este de 50 lei/ora

Inscrieri


Inscrierile si detaliile pentru tabara se vor face telefonic la numarul de telefon 0745.678.609
Pe toată perioada taberei, de miercuri până duminică, se vor consuma predominant sucuri din legume, fructe, lapte vegetal si salate de cruditati, în combinaţii special preparate de nutriţionistul şi bucătarul echipei care favorizează procesul de detoxifiere a organismului.
Datorită experiențelor din taberele trecute și a faptului că majoritatea participanților vin de la distanțe mari, s-a concretizat ora de întalnire la Colibita în jur de ora 15:00, urmând ca de la ora 16:00 să înceapă programul taberei.
De menționat faptul că o pregătire prealabilă din punct de vedere alimentar se va face cu câteva zile înainte de tabără constituindu-se un grup de pregatire pe watsapp unde vor fii furnizate detaliile legate de alimentatia necesara de dinaintea taberei, echipamentul necesar pentru tabara, traseu, locatie, etc.
Confirmarea pentru participarea in tabara se va face cu un avans de minim 500 Lei/persoana.

PROGRAMUL ZILNIC Va putea fii consultat inaintea conferintei de deschidere


Echipa

Acţiunea va fi atent coordonată şi monitorizată de specialiştii
din cadrul echipei Kaulaspa Center

Simion Pop - Psiholog si terapeut in terapii complementare

Dorina Vereb - bucatar specialist în alimentaţie RAW WEGAN

Mircea Sburlea - terapeut

Anca Vereb - terapeut in terapii complementare

Maria Tarca - bucatar specialist în alimentaţie RAW WEGAN

Vranau Viorica - bucatar specialist în alimentaţie RAW WEGAN

Mihaela Pop - coordonator proiect – Kaula Spa Center

Ce spun clientii nostri?

 • Abia astept s-o luam de la capat... Multumesc pt tot ceea ce reusiti sa faceti pt oameni.. Sunteti minunati..  Pop Florentina

Un concediu pentru sanatate, echilibru si armonie intre trup si suflet!

Iată aici câteva informații esențiale despre taberele de iarnă, și despre cum arată o zi în tabăra DetoxFresh. Interviu cu Simion Pop, fondatorul acestui program, realizat de Atelierul de imagini cu sprijinul QBN.
Vă aşteptăm cu drag, la următoarea ediţie a taberei holistice de detoxifiere a organismului, organizată de KAULA Spa Center, la poalele munţilor Călimani, pe malul Lacului COLIBIŢA, din localitatea Colibiţa, Jud. Bistriţa-Năsăud. Zona lacului Colibiţa este considerată unică în Europa, datorită faptului că este regiunea cu cea mai mare încărcătură de OZON şi IONI de IOD în atmosferă, situaţie întalnită doar pe vârful MONT-BLANC. Programul cuprinde 5 zile şi 4 nopţi. Meniul contine predominant sucuri de fructe, legume, lapte vegetal şi alte ingrediente, în combinaţii ce favorizează procesul de detoxifiere şi purificare a organismului. Iar programul contine activitati de mişcare fizică recreativă si drumeţii montane, conferinţe şi ateliere de lucru pentru eliberare psiho-emoţională, sesiuni de întrebări, relaxare. Iar extra cost servicii de masaj terapeutic, drenaj limfatic si masaj de relaxare
Despre DetoxFresh cu Simion Pop și Alexandru Răducanu în emisiunea Business Matinal - Canal 33

BENEFICIILE DETOXIFIERII SI DEPARAZITARII PERIODICE A ORGANISMULUI.

Aşa cum spălăm trupul şi faţa, tot aşa este necesar să facem periodic curăţenie şi în interior atât fizic, cât şi sufleteşte, pentru sănătate şi echilibru între trup şi suflet. Fizic, după eliminarea materiilor toxice din colon, colecist, canalele hepato-biliare, ficatul ne mai confruntându-se cu această încărcătură toxică acumulată în timp, va furniza organismului energia suplimentară, care va fi percepută ca o stare de vitalitate accentuată şi o rezistenţă mai mare la efort şi la stres. Se reglează tranzitul intestinal şi se îmbunătăţeşte absorţia şi transferul nutrienţilor în organism. Deoarece această încărcătură toxică din zona colecistului, nămol, calculi biliari etc. are o consistenţă poroasă, înmagazinează foarte multe bacterii şi viruşi care se hrănesc la rândul lor cu ceea ce mâncăm noi, vulnerabilizează organismul astfel încât devine alergic şi sensibil.

De ce e mai bine sa fac aceasta actiune de detoxifiere intr-un grup, cand as putea simplu sa fac acasa asa ceva?.

Mentorul meu spiritual, spunea că atunci când cărbunii aprinşi sunt adunaţi şi strânşi la un loc, focul se aprinde imediat şi este mai puternic. Unde-s doi sau mai mulţi, puterea creşte. În cadrul unui grup organizat, se formează un egregor (o formă de conştiinţă colectivă a grupului ce modulează lăuntric o stare de forţă, un sentiment de siguranţă, susţinere şi inspiraţie). Fiecare avem un înger, o entitate protectoare iar când noi ne adunăm în grup şi entităţile noastre protectoare îşi unesc forţele, formând aşa numita linie de câmp sau cupola protectoare, pe tot parcursul programului cât se acţionează integrat şi unitar. În această tabară vor fi invocate şi conştientizate prezenţa entităţilor ce formează după explicaţiile unor cercetători în domeniu acest câmp sau cupolă de plasmă protectoare iar fiecare în funcţie de receptivitatea sa, se va putea bucura de parfumul prezenţei divine al acestor minunate fiinţe de lumină. Trebuie doar să ai curaj, spirit de aventură şi capacitatea de a te abandona în faţa voinţei divine, pentru sănătate şi echilibru între trup şi suflet. Albert Einstein spunea: să faci aceleaşi lucruri ca şi până acum şi să te aştepţi la rezultate diferite, este o nebunie! Aşa că, dacă vrei să ai ce nu ai avut, trebuie să faci ceva ce nu ai mai făcut!!! Aerul proaspăt, curat şi puternic ozonat din munţii Călimani, energia grupului, empatizarea şi îmbrăţişarea cu cei de lângă tine, face mai mult decât un tratament antidepresiv. Informaţii care probabil le deţii, dar nu ai avut suficientă încredere să le aplici, văzând că mai sunt şi alţii care îmbrăţişează concepte asemănătoare, te vei încărca cu energie care îţi va optimiza pentru multă vreme starea de curaj, optimism şi încredere, atât de necesare pentru a te simţi bine şi a fi fericit. Recomandăm celor care se programează, să se doteze cu echipament specific pentru trasee montane, încălţăminte adecvată, să aveţi la dumneavoastră doua recipiente gen termos de cel puţin 500 ml. fiecare şi o salteluţă de izopren pentru exerciţiile în natură.