TABARA DETOX FRESH

8 MOTIVE PENTRU CARE ITI RECOMAND SA MERGI IN Tabara DETOX FRESH Colibita!

  • Iti vei petrece un miniconcediu pt sanatatea ta fizica , emotionala si mintala!

  • Vei invata cum sa-ti pastrazi o sanatate excelenta, pt. tot restul vietii!

  • Vei face in fiecare zi miscare recreativa si drumetii in muntii Calimani!... Zona cu cea mai mare incarcatura de ozon din Europa!

  • Vei invata cum sa te alimentezi sanatos si eficient in functie de particularitatile personale!

  • Vei invata cum sa iti controlezi dependentele, si cum sa iti stapanesti emotiile care iti genereaza comportamente alimentare nocive!

  • Vei invata practic, cum sa iti stapanesti impulsul si pofta de a manca alimente si cantitati care iti fac rau!

  • Vei elimina foarte multe din toxinele si parazitii stocati in corpul tau din diverse motive.

  • Te vei intoarce acasa cu cateva kilograme mai putin,cu multa vitalitate si multumire de sine!

Un concediu pentru sanatate, echilibru si armonie intre trup si suflet!

Iată aici câteva informații esențiale despre taberele de iarnă, și despre cum arată o zi în tabăra DetoxFresh. Interviu cu Simion Pop, fondatorul acestui program, realizat de Atelierul de imagini cu sprijinul QBN.
Vă aşteptăm cu drag, la următoarea ediţie a taberei holistice de detoxifiere a organismului, organizată de KAULA Spa Center, la poalele munţilor Călimani, pe malul Lacului COLIBIŢA, din localitatea Colibiţa, Jud. Bistriţa-Năsăud. Zona lacului Colibiţa este considerată unică în Europa, datorită faptului că este regiunea cu cea mai mare încărcătură de OZON şi IONI de IOD în atmosferă, situaţie întalnită doar pe vârful MONT-BLANC. Programul cuprinde 4 zile şi 3 nopţi de alimentaţie numai cu sucuri de fructe, legume şi alte ingrediente, în combinaţii ce favorizează procesul de detoxifiere şi purificare a organismului, mişcare fizică recreativă, drumeţii pe munte, kiropractică şi masaj pentru probleme osteo-musculare (coloană vertebrală, articulaţii etc.), conferinţe şi ateliere de lucru pentru eliberare psiho-emoţională, sesiuni de întrebări, plajă, baie, relaxare.

4 ZILE SI 3 NOPTI DE EXPERIENTE INEDITE

Dacă pentru tine contează sănătatea, vrei să te cunoşti mai bine, şi consideri că mai este loc pentru dezvoltarea ta personală, te aşteptăm cu drag, cu sufletul şi braţele deschise, la următoarea ediţie a taberei de detoxifiere asistată. Acţiune coordonată holistic pe cele patru niveluri de sănătate.
* Mişcare fizică recreativă în natură, după un program stabilit. * Hidratare corespunzătoare, conform necesarului particular al fiecăruia, cu apă de munte. * Alimentaţie DETOX FRESH (sucuri naturale obţinute prin presare la rece, pe loc şi la nevoie, din superalimente, fructe, legume şi seminţe, în combinaţii care favorizează procesul de detoxifiere şi deparazitare a organismului. Curăţarea fizică interioară a organismului, prin eliminarea masivă a materiilor toxice din colon, colecist şi canalele hepato-biliare. * Odihnă, în confort şi ambient de 4 stele +
* Tehnici E.F.T. de procesare a conflictelor interne şi eliberare psiho-emoţională. * Comunicare empatică şi socializare în interiorul liniei de câmp, formate de conştiinţa colectivă a grupului. * Savurarea rezultatelor procesului de detoxifiere şi deparazitare a organismului.
* Tehnici de conştientizare emisie-recepţie, a gândurilor bune şi rele, acide şi alkaline. * Training autogen (tehnici de gimnastică a minţii, pt. autocontrol. * Tehnici de gimnastică respiratorie, pentru oxigenare celulară, în zona cu cea mai mare încărcătură de ozon şi ioni de iod din Europa, Colibiţa din munţii Călimani.t
* OM-ul ca interfaţă între cer şi pământ, între creator şi creaţie. Tehnici de reconectare conştientă OM-NATURĂ-CREATOR. OM-ule! eşti un musafir în casa lui Dumnezeu! Ai primit în dar această viaţă, poţi să faci tot ce pofteşti şi doreşti, dar ai datoria să-ţi păstrezi cu înţelepciune sănătatea, să fii fericit şi să-ţi asumi pe deplin roadele propriilor tale acţiuni. ( Terapeut în terapii complementare, psiholog Simion POP).
Despre DetoxFresh cu Simion Pop și Alexandru Răducanu în emisiunea Business Matinal - Canal 33

BENEFICIILE DETOXIFIERII SI DEPARAZITARII PERIODICE A ORGANISMULUI.

Aşa cum spălăm trupul şi faţa, tot aşa este necesar să facem periodic curăţenie şi în interior atât fizic, cât şi sufleteşte, pentru sănătate şi echilibru între trup şi suflet. Fizic, după eliminarea materiilor toxice din colon, colecist, canalele hepato-biliare, ficatul ne mai confruntându-se cu această încărcătură toxică acumulată în timp, va furniza organismului energia suplimentară, care va fi percepută ca o stare de vitalitate accentuată şi o rezistenţă mai mare la efort şi la stres. Se reglează tranzitul intestinal şi se îmbunătăţeşte absorţia şi transferul nutrienţilor în organism. Deoarece această încărcătură toxică din zona colecistului, nămol, calculi biliari etc. are o consistenţă poroasă, înmagazinează foarte multe bacterii şi viruşi care se hrănesc la rândul lor cu ceea ce mâncăm noi, vulnerabilizează organismul astfel încât devine alergic şi sensibil.

De ce e mai bine sa fac aceasta actiune de detoxifiere intr-un grup, cand as putea simplu sa fac acasa asa ceva?.

Mentorul meu spiritual, spunea că atunci când cărbunii aprinşi sunt adunaţi şi strânşi la un loc, focul se aprinde imediat şi este mai puternic. Unde-s doi sau mai mulţi, puterea creşte. În cadrul unui grup organizat, se formează un egregor (o formă de conştiinţă colectivă a grupului ce modulează lăuntric o stare de forţă, un sentiment de siguranţă, susţinere şi inspiraţie). Fiecare avem un înger, o entitate protectoare iar când noi ne adunăm în grup şi entităţile noastre protectoare îşi unesc forţele, formând aşa numita linie de câmp sau cupola protectoare, pe tot parcursul programului cât se acţionează integrat şi unitar. În această tabară vor fi invocate şi conştientizate prezenţa entităţilor ce formează după explicaţiile unor cercetători în domeniu acest câmp sau cupolă de plasmă protectoare iar fiecare în funcţie de receptivitatea sa, se va putea bucura de parfumul prezenţei divine al acestor minunate fiinţe de lumină. Trebuie doar să ai curaj, spirit de aventură şi capacitatea de a te abandona în faţa voinţei divine, pentru sănătate şi echilibru între trup şi suflet. Albert Einstein spunea: să faci aceleaşi lucruri ca şi până acum şi să te aştepţi la rezultate diferite, este o nebunie! Aşa că, dacă vrei să ai ce nu ai avut, trebuie să faci ceva ce nu ai mai făcut!!! Aerul proaspăt, curat şi puternic ozonat din munţii Călimani, energia grupului, empatizarea şi îmbrăţişarea cu cei de lângă tine, face mai mult decât un tratament antidepresiv. Informaţii care probabil le deţii, dar nu ai avut suficientă încredere să le aplici, văzând că mai sunt şi alţii care îmbrăţişează concepte asemănătoare, te vei încărca cu energie care îţi va optimiza pentru multă vreme starea de curaj, optimism şi încredere, atât de necesare pentru a te simţi bine şi a fi fericit. Recomandăm celor care se programează, să se doteze cu echipament specific pentru trasee montane, încălţăminte adecvată, să aveţi la dumneavoastră doua recipiente gen termos de cel puţin 500 ml. fiecare şi o salteluţă de izopren pentru exerciţiile în natură.

Prețul - 1360 Lei / Persoană

2200 Lei / Cuplu / soți / prieteni

Următoarea sesiune este programată pe

februarie 8, 2019

14-17 Martie 2019

Bun găsit iubitori ai aerului de munte, ai provocărilor și ai mini concediilor. Sunt Simion Pop, terapeut în terapii complementare și creator al taberei de detoxifiere […]

SERVICII NE INCLUSE IN PRETUL TABEREI


(Optionale) -determinarea parametrilor biologici si biochimici prin biofeedback, fara prevalari sanguine, +fisa de recomandari, 2 determinari care evidentiaza optimizarile metabolice de la valorile initiale la cele de dupa detoxifiere, 200 lei sau 1 determinare,150 lei.
-consiliere nutritionala, holistica personalizata cu durata de 1-1si 1/2 ore, insotita de materiale educative, 150 lei
-brosuri educative, 15 lei buc.
Pt serviciile si materialele mai sus mentionate se elibereaza chitanta separat, C. M. I dr. Larisa Dumbrava
-masaj terapeutic 30 lei/sed/ora
-masaj pt drenaj limfatic, 30 lei /sedinta/ora
Maseuri Mircea Sburlea si Stelian Campan.

SERVICII INCLUSE


-cazarea pt 3 nopti.
-meniul
-programele informationale(Conferinte si ateliere de lucru pe teme de nutritie si dezvoltare personala)
-proceduri DETOX SPA la nevoie
-2 programe de antrenament fizic in aer liber / zi(vineri si sambata dimineata , pe malul lacului Colibita.
-2 trasee montane in zonele cu cea mai mare incarcatura de ozon si ionii de iod in atmosfera din Europa.Colibita, la poalele muntilor Calimani.(in functie de conditiile climaterice)
- disponibilitate maxima din partea personalului , echipei Detox fresh
- Rezervarea locului pentru tabara devine valid in momentul achitarii unui avans de minim 50%/persoana din costul taberei.
- In cazul in care achitati avansul dar nu participati nu se mai poate recupera avansul.
In taberele de 7 zile se ofera in plus un curs de initiere in arta masajului pentru cupluri si familie - 3 zile(se acorda diploma de participare)


Inscrieri


Bistrita – Pop Simion – 0745678609
Arad – Vereb Dorina – 0746046118
Satu Mare – Huton Alice – 0745323789
CONTUL IBAN RO80INGB0000999900734246
Cont personal Pop Simion

Important

La înscriere, vă rugăm să vă treceţi numele şi nr. de telefon, deoarece, cei înscrişi vor fi contactaţi de noi cu cel puţin o săptămână înainte pentru completarea fişei personale, şi pentru unele recomandări pregătitoare necesare înaintea începerii programului de detoxifiere.
Reamintim, că pe toată perioada taberei, de joi la prânz până duminică la prânz, se vor consuma doar sucuri din legume, fructe şi seminţe, în combinaţii special preparate de nutriţionistul şi bucătarul echipei care favorizează procesul de detoxifiere a organismului. Iar in taberele de 7 zile se va intra treptat după a 4-a zi într-o alimentație vegană care va conține salate de cruditați și sucuri proaspăt procesate.

Datorită experiențelor din taberele trecute și a faptului că majoritatea participanților vin de la distanțe mari, s-a concretizat ora de întalnire la Colibita în jur de ora 16:00, urmând ca de la ora 17:00 sa înceapa programul taberei.

De menționat faptul că o pregătire prealabilă din punct de vedere alimentar se va face cu câteva zile înainte de tabără prin informații furnizate participanților telefonic

Echipa

Acţiunea va fi atent coordonată şi monitorizată de specialiştii
din cadrul echipei Kaulaspa Center

Simion Pop - Psiholog si terapeut in terapii complementare

Mircea Sburlea - terapeut

Stelian Campan - terapeut

Andrea Tapaleaga - terapeut

Aurora Moldovan - consilier pentru dezvoltare personala

Dorina Vereb - bucatar specialist în alimentaţie RAW WEGAN

Sorin Cont - trainer

Mihaela Pop - coordonator proiect – Kaula Spa Center

Ce spun clientii nostri?

  • Abia astept s-o luam de la capat... Multumesc pt tot ceea ce reusiti sa faceti pt oameni.. Sunteti minunati..  Pop Florentina