DETOX FRESH COLIBITA 7-10 APRILIE 2016
martie 25, 2016

Tunelul cu raze infraroşii reprezintă o saună profesionistă modernă, cu multiple efecte benefice asupra organismului, tratând cu rezultate spectaculoase obezitatea, celulita, probleme de fermitate şi de luminozitate a pielii. Datorită modalităţii sale de închidere, temperatura din interior se va mări, iar în acest fel efectul va fi dublu: razele infraroşii vor fi mult mai absorbite de corp prin porii deschişi, iar temperatura ridicată din interior va duce la o transpiraţie intensivă şi mult mai benefică.
Căldura oferită de razele infraroşii este una transmisă în corp şi până la nivel celular, astfel încât, deşi senzaţia de disconfort termic este minimă (la suprafaţa pielii nefiind atât de evidentă ca în cazul unei pături termice, de exemplu), iar rezultatele sunt de două ori mai bune. În timp ce la sauna obişnuită transpiraţia constă în marea majoritate din apă şi doar maxim 15% grăsimi şi alte toxine, în cazul folosirii căldurii pătrunzătoare a infraroşiilor, ea constă în aproximativ 25-30% din grăsimi, metale grele şi substanţe nocive. Vasele de sânge se dilată, circulaţia sângelui este stimulată, irigarea cu sânge se măreşte, metabolismul este accelerat.
Tunelul cu raze infraroşii folosit de salonul nostru permite încălzirea diferenţiată pe cele două cupole ale sale, putând regla temperatura în conformitate cu doleanţele clientului: se poate seta ca partea inferioară să fie mai încălzită – până la temperatura maximă – şi partea superioară să aibă temperatura camerei sau invers. (Tunelul cu raze infraroşii folosit are posibilitatea setării a 10 niveluri de căldură).
Culisarea celor două cupole face ca intrarea în tunel să fie facilă, permiţând astfel combinarea acestei terapii cu altele complementare: electrostimulare musculară, împachetări cu produse marine, tratamente de termosudaţie.
Totodată tunelul cu infraroşii are şi alte efecte benefice asupra organismului, cum ar fi:
– eliminarea tensiunilor din corp;
– îmbunătăţirea circulaţiei sângelui;
– eliminarea mai bună a substanţelor nocive;
– stimularea organelor, frecvenţei inimii şi a metabolismului;
– reducerea celulitei şi îmbunătăţirea aspectului pielii;
– ajută la reducerea considerabilă a greutăţii corporale;
– întinderi musculare;
– dureri de articulaţii, etc.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/kaulaspa/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 286
Simi Pop
Psihoterapeut și terapeut în terapii complementare